citroen c4 kezelési útmutató

Itt találhatók a kedvencekként mentett szaka- ... Könnyen segíthet a környezeti hatás csök- ... aktiválhatók, például AM, FM, CD, DVD*, TV*,.

művét Az autó úgy van kialakítva, hogy biztonsá- ... A kezelési útmutató elolvasható az autó kép- ... heti az ütközésfigyelmeztetést, hogy a mini-.

A kezelési útmutató megnyitásához - húzza le a ... sek) és bizonyos tartozékokat (utólagosan besze- ... Bizonyos rögzített adatokra szüksége van a szer-.

A kezelési útmutató elérhető az autó ... navigációs lehetőségeket is tartalmaz az autó ... Figyelmeztető háromszög és a légzsákrendszerre vonat-.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy ebben és más autókban is mindig ... féltől származó) alkalmazások és a beá- ... "TV" - elindítja a lejátszást TV-ről*21.

során, és hogy a Volvo eleget tegyen a tör- ... megjeleníteni angol rövidítésekkel: N (észak), ... Ha az akkumulátor töltöttségi szintje elégtelen.

rak rendelésekor kell használni, meg tudják adni a ... Este equipamento opera em caráter secundário, isto é, não tem direito à proteção contra.

Sebességtartó (tempomat) ... tehető hozzávetőleges távolság jele- nik meg. ... funkciókhoz egy extra magyarázó szöveg jele- nik meg.

Start/Stop. A szimbólum világít, amikor a motor automa- tikusan leállt. Gumiabroncsnyomás rendszer. A szimbólum alacsony gumiabroncsnyomás.

Fennáll a súlyos sérülés kocká- ... ABS hiba. Ha ez a szimbólum világít, akkor a rendszer nem működik. Az autó ... Ha a BRAKE és ABS szimbólumok egyszerre.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Mondeo. Ford. Page 2. Tartalomjegyzék. Indulás előtt. Bevezetés. Műszerfal. Kezelési tudnivalók. Ülések és biztonsági berendezések.

2 A nevek és szimbólumok a piactól függően változóak. ... contra interferência prejudicial, mesmo de estações do mesmo tipo, e não pode.

kapcsolatot egy műhellyel, ha bizonytalan az ilyen ... ablak az üléshelyzet beállításához. • Kamera. • Fejtámla lehajtása ... zilag korlátozott változata.

A kulcslyuk vízszintes helyzetben van a zárt állapotban. Húzza ki a kulcsszárat. ... A kombinált műszerfal szimbólumokat, rajz-.

6 másodperc elteltével kikapcsol, ha az autó biz- ... D A Volvo hátrafelé néző gyermekülést ajánl ebbe a súlycsoportba tartozó gyermekeknek.

matos fejlődést tesz lehetővé a környezetre gya- ... zetek - funkciók különböző szinteken (87. oldal). ... Complies with IDA Standards DA105753. Dél-Afrika.

Az időzítés törléséhez állítsa az időzítést 0:0-ra, az időzítést a Ki/Be kapcsoló megnyomása is ... pontot az előtét lap kattanva, megáll.

Este equipomento opera em caráter secundário isto é não tem direito a proteção contra interferência prejudicial ... "Iskola" és "Gyermekek" jelzőtábla.

HU RBS 24 - SERIE ENERGY - RAD - ING - MAN.INST - 1303.1 -. DIGITECH TR - MIAH6. Műszaki dokumentáció RADIANT BRUCIATORI S.p.A. Montelabbate (PU) ITALY.

nem minden autóban állnak rendelkezésre - ... G A Volvo hátrafelé néző gyermekülést ajánl ebbe a súlycsoportba tartozó gyermekeknek.

a Volvo Cars támogató oldalán (support.volvocars.com) is elérhető. Mindenkit arra buzdítunk, hogy, ... elérhetők, de itt össze vannak gyűjtve a gyors.

hogy olvassa el a jelen kezelési útmutató utasításait és karbantartási információit. ... Az autóval kapcsolatos további információk talál-.

2 A teljes nyomtatott útmutató olyan piacokon található az autóban, amelyeken nincs ... Keresztirányú babaülés, bal oldal. G. Keresztirányú babaülés, jobb.

A hibrid akkumulátor töltésének leállítása 426 ... tor motorfékezés közben is töltődik B sebesség- ... Nyolc különböző irányt képes megjeleníteni angol.

Csavarok meghúzási nyomatékai . ... Rendszeresen ellenőrizze az anyák és csavarok szilárd ... balra balmenettel rendelkezik.

a Volvo Cars támogató oldalán (support.volvocars.com) is elérhető. Mindenkit arra buzdítunk, hogy, ... szár rögzülésekor egy "kattanást" kell halla-.

2. * Opcionális/tartozék, további tájékoztatásért, lásd a Bevezetés részt. ... désekor megy végbe. ... Hajtsa ki a tükröket az L és R gombok egy-.

1.11.5 Standard beállítások HMV napi programok / kapcsolási ciklusok . ... sza ki a kívánt fűtőkört és végül a Napi programok menüpontot.

ha hiba észlelése történik a hibakeresés köz- ... ABS hiba. Ha ez a szimbólum világít, akkor a rendszer nem működik. ... Olajszivattyú (4-hengeres 2,0 l.

ellátva, amely csökkenti a nap hősugárzásá- ... ton keresztül hívja fel, növekvő intenzitás- ... csesek és ezek nélküliek is), ahol alacso-.

az autó nem normálisan működik. A Volvo ... A Volvo azt javasolja, hogy eredeti ablak- ... ha hiba lépett fel az elektromos rendszerben. Menjen szervizbe.

2 A nevek és szimbólumok a piactól függően változóak. ... Este equipomento opera em caráter secundário isto é não tem direito a ... Dél-Korea.

A Volvo Cars támogató oldala. 23. A kezelési útmutató olvasása. 24. A kezelési útmutató és a környezet. 25. AZ ÖN VOLVÓJA. Volvo ID.

A Volvo Cars támogató oldala. 23. A kezelési útmutató olvasása. 24. A kezelési útmutató és a környezet. 26. AZ ÖN VOLVÓJA. Volvo ID.

Töltse le a Volvo On Call alkalmazás legújabb ... sek esetén az autó elején elhelyezkedő érzékelők ... megfeszítheti a az övfeszítő elektromos motorja.

Az elektronikus berendezések, mint például jela- ... Volvo On Call* - Töltse le a Volvo On Call ... sek, első - elektromos működtetésű. (85. oldal).

Digitális kezelési útmutató az autóban..... 16 ... jelző csupán egy fehér jelölés1 alá esik, akkor egy, az ... A kombinált műszerfal szimbólumokat, rajz-.

hogy nincs jele üzemanyag-szivárgásnak, ... automatikusan kikapcsol, és egy üzenet jele- ... Adaptive Cruise Control) segít a járművezető-.

ha a probléma nem szűnik meg, keresse fel a legközelebbi Renault szakszervizt. Kicsatolás. Nyomja meg a csaton (5) a gombot.

tásainak megfelelően - tartsa be a szerviz ... déktalanul forduljon hivatalos Volvo szerviz- ... shall not be used in advertising or otherwise.

szakemberei a K 18 E.2 tipusú kombinált fűtő és vízmelegítő készülék ... A készülék élettartamát a GRUNDFOS szivattyú utókeringetésével a sza-.

A 2014-es és 2015-ös modellévtől a kiválasztott ... autó funkcióinak legjobb kihasználását. Kérjük, ... kok az első ülésháttámlákban helyezkednek el.

Az angol nyelv esetében használ- ható a dupla és a tripla kifejezés, ... Turista - alternatív sebességmérő ... knak. A dízelmotorok érzékenyek az üzemanya-.

Turista - alternatív sebességmérő ... Az angol nyelv esetében használ- ható a dupla és a tripla kifejezés, ... knak. A dízelmotorok érzékenyek az üzemanya-.

általában 30 másodpercig vagy ennél keve- ... Project and assume no liability related to The. FreeType Project. ... A funkció az utcai lámpákat is figye-.

sok azt igénylik, hogy az autó személyes Volvo ID ... Töltse le a Volvo On Call alkalmazás legújabb ... Minimalistic vagy Chrome Rings.

lagosan beszerelt extra tartozékok) is tárgyal. ... zat), előre néző gyermekülés ... autóban, akkor fennáll a párásodás kocká- zata az ablakok belsején.

Ha az autó Volvo On Call, VOC szolgáltatással ... luma világít, amikor a távvezérlős kulcs a II ... zák, akkor a normál lábféket használja, azaz a.

fel a környezetvédelmi adalékot: indítás letiltva” üzenet kíséretében kigyullad a ... Ha az iPhone automatikusan telefonként csatlakozik, a streaming.

307. Üzemanyag - dízel. 308. Katalizátorok ... További tájékoztatásért, lásd Motorolaj - általános leírás (354. oldal).

Volvo On Call* - Töltse le a Volvo On Call ... ben vagy erős fényben ne bocsásson ki erős sza- ... jobb oldali szélső oszlop mutatja az aktuális kilo-.

MPEG-Fully DVB-S / DVB-S2 / DVB-T / DVB-C. (H.264) HD kompatibilis (opcionális). • 5000 TV és rádió csatorna tárolása. • Többnyelvű OSD menü.

a Volvo Cars támogató oldalán (support.volvocars.com) is elérhető. ... A radar eszköz típusengedélye ... Az autó biztonsági övével rögzített gyermek-.

A hibrid akkumulátor töltésének leállítása 448 ... Tanácsok az Android Auto* használa- ... nem felelnek meg az országos vagy helyi tör-.

nem szabad 10 mb/kg feletti kéntartal- múnak lennie. • legfeljebb 7 térfogat % FAME (Fatty. Acid Methyl Ester) tartalma lehet.

Biztosítékok - a motortér hideg zónájá- ... során, és hogy a Volvo eleget tegyen a tör- ... Audio és média - RADIO, MEDIA, TEL*,.

memóriamodulok, HDD, SSD, ODD, kombinált Bluetooth/WiFi kártya stb. a felhasználó ... hasznosítani és le szeretnék selejtezni, vegyék fel a kapcsolatot a.

5 апр. 2021 г. ... a kézi DO-elemzővel történő összehasonlítás által). ... Várjon, amíg a kézi DO-elemző állapota állandósul. ... [email protected].

Diagnostics (OBD-II)) csatlakoztatásából eredő következményekért. ... nem csatlakozik eszköz. ... használja, mint a Bluetooth kihangosító rendszer.

si irány módosításához, amikor például eléri a munkaterület szélét. - A fűnyírógép manuálisan is kormányozható úgy, hogy az első szabadonfutó kerekeket ...

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.